Mjukvaruutveckling för byggbranschen

KONTAKT OCH LÄNKAR

Mjukvaruutveckling för byggbranschen

KONTAKT A SOC. SÍTĚ

DIN PROJEKTLEDNINGSHUB

Behöver du hjälp med att hålla ordning på relevant data kopplad till ditt projekt? Behöver du hålla din data säker men samtidigt dela den med andra i realtid? Oavsett om du är en byggherre, entreprenör, arkitekt eller teknikkonsult så har vi en lösning som är skräddarsydd för ditt projekt.

Aspe-produkter erbjuder sömlös datalänkning från tidigt skede, laddar en 3D-modell från IFC-format med en länk till artikelbudgeten. Budgeten skapas enkelt med relevant prislista, tiden och det ekonomiska schemat med SFDI-metoden. Efter att ha angett alla nödvändiga uppgifter har du en överblick över anbudsförfarandet, och anbudsutvärderingen inkluderar även budbudgetkontrollen. Du kommer också att uppskatta multikriterieutvärderingen av individuella bud, fakturaregistrering, budgetutgifter, hålla uppdaterade dokument och skapa godkännandeprocesser.

Information från flera olika källor, en tydlig översikt över använda material och garantier, och alla dokument är säkrade och säkerhetskopierade i arkivet.

KONTAKT

Färdigställda projekt

VÅRA KONSTRUKTIONER

RELATERADE OMRÅDEN

BLI EN DEL AV VALBEK

VILL NI VETA MER?

BESÖK VÅR VALBEK-BLOGG